Radovi mladih pera

Anonimne misle o snovima i hrabrosti

Je li toliko strašno ostvarivati svoje snove ili je strašnije raditi posao koji vas ne ispunjava, kojim postajete isfrustrirani i razočarani u život govoreći kako ste bili tako naivni kao djeca misleći kako je svijet jedno prelijepo mjesto i kako je život lijep?
Što se dogodilo?
“Odrastao sam” je otrcana faza koja se provlači među ljudima već godinama. Ne! To vi sebe lažete, samo vas je bilo strah svojih snova, strah da promijenite svoju realnost. Svijet je jedan, a na njemu je onoliko svjetova koliko ima života, jer svi ti svjetovi su u našim glavama.
Kao i strah. Da su vam strahovi onoliko veliki koliko i snovi koje vi gušite izgovorima, bili bi vi veliki i sretni u svijetu. Na ulici srećete namrgođena, siva lica i čujete samo dječji smijeh. Jeste li vi ubili dijete u sebi? Dijete u vama je vaša poveznica sa životom i ako ubijete njega, ubit ćete i svoj život, svoje sne. Ako neki misle kako je kasno za ostvarivanje snova i kako nemaju uvjete, sjetite se kako nikad nije kasno i kako se sve može i svojoj djeci kažite da prate svoje snove i slušaju svoje srce jer ih ono zasigurno odvesti u pravom smjeru kako i oni ne bi postali jedni od sive mase. A vi ako u ovom trenutku ako mislite da nemate ništa raditi, radite na sebi, tu uvijek ima posla. Zapamtite, ako mijenjate sebe, mijenjate i svijet!

Svaki cent je itekako značajan!
Donirajte Udrugu Mlada pera

Odgovori