Napiši pjesmu ili priču koju i objavi knjigu svoju!

Zara Dollar Skorupan: Kako sam postala glumica

Jednog popodneva dobila sam jedan čudan poziv. Broj je bio nepoznat. Javila sam se i sjela na puknutu stolicu. Javila mi se jedna žena i pitala me da li bi htjela sudjelovati na natjecanju iz glume koje se nalazi pored lijepe kuće. Još je rekla da me vidjela na svojem televizoru te da brzo dođem kako bi stigla vježbati za natjecanje pa osvojiti neku nagradu. Rekla sam joj da želim i da ću se požuriti kako bi stigla na vrijeme.

Jao! Ne  mogu pronaći jednu patiku. Tražila sam je ispod kreveta, ali nije bila tamo. Stajala sam u mjestu i gledala po sobi i ugledala sam je u širokom ruksaku. Jupi!

Zapitala sam se zar sam stvarno tako smotana da po vlastitoj sobi tražim patiku. Krenula sam na probu i shvatila sam da kasnim. Joj, baš sam spora! Trčala sam prema kući u kojoj se održavala proba. Napokon sam došla do tog mjesta. Ajme, kako lijepa kuća!

Unutra je bilo jako puno ljudi, ali nikog nisam znala. Jedino sam se mogla družiti s velikim stolom. Malo sam zavirila na probu i vidjela sam jednu djevojčicu kako glumi i priča s pernicom. Rekla joj je: “Ej ti, plava pernico!” Baš je lijepo glumila. Kasnije sam se upoznala s njom. Kad je započela proba, stavili su me u par s curom koja je pričala s pernicom. Sad obadvije pričamo s plavom pernicom.

Zara Dollar Skorupan, Pula

 

Svaki cent je itekako značajan!
Donirajte Udrugu Mlada pera

Odgovori