Napiši pjesmu ili priču koju i objavi knjigu svoju!

Lana Benc: U školi

Ime mi je Lana Benc. Učenica sam trećeg ‘b’ razreda OŠ Sveti Đurđ. Imam osam, a uskoro ću imati devet godina. Moj učitelj zove se Dražen Vađunec. U razredu nas ima četrnaest.
Prošle godine u novu školu otišao je naš prijatelj Dorijan, ali smo zato ove godine dobili novu prijateljicu, Leonu. U našem razredu osim što učimo, pišemo, čitamo, slikamo, održavamo i mnoge druge aktivnosti. Naš učitelj vodi Dramsku i recitatorsku grupu gdje recitiramo i glumimo pa onda sudjelujemo na školskim priredbama. Obilježavamo blagdane pa tako i Dane kruha kada donosimo svoje krušne uratke, izrađujemo plakate, skupljamo plastične čepove i stare baterije te hranu za životinje. Svake godine skupljamo novčanu pomoć za djecu iz Afrike. Prošle godine smo Otvorena vrata škole obilježili sadnjom vlastitog cvijeta. U mojoj školi najviše mi se sviđaju izložbeni primjerci životinja, vidre i sove. Sviđaju mi se nastavni predmeti u kojima mogu izraziti svoju kreativnost, obožavam tjelesni i nastavu u prirodi. Na kraju, najviše od svega, školu volim zbog svojih prijatelja, učitelja i učiteljica.
Volim radionice koje organiziramo u suradnji s roditeljima. Rado sam se uključila i u eTwinning projekt pod nazivom ‘Najljepša bilježnica’ jer pazim na izgled svoje bilježnice, a od sada ću pisati još urednije i preglednije.

Lana Benc, Struga

Svaki cent je itekako značajan!
Donirajte Udrugu Mlada pera

Odgovori