Radovi mladih pera

Ne mogu danas

Danas idem na spoj sa Zlatkom. Iskreno da vam kažem, on mi je malo sladak. Trenutno je ručak, odmaram se od današnjeg dana u školi. Dobila sam tri petice, a Zlatko deset jedinica. Nisam ništa radila, većinu vremena gledala sam televiziju i sadržaje na mobitelu. Pripremala sam večeru jer su mi roditelji van grada i sama sam kod kuće.

Nakon večere išla sam se spremiti za spoj. Obukla sam maminu omiljenu haljinu i štikle. Stavila sam maminu šminku i parfem. Kosa mi je bila u punđi i imala sam maminu kožnu jaknu i torbicu. Čekala sam jedan sat pa krenula u park. Po putu sam mislila kako će se lijepo  obući i kada stignem dati mi buket ruža i kutiju bajadere, ali kada sam stigla izgledao je kao da živi na cesti. Imao je raščupanu kosu i košulju roza boje dok su mu hlače bile zelene. Kako mi se približavao osjećala sam smrad gori od tvorova.

U želji da se maknem od njega rekla sam: ,,Bog, Zlatko došla sam ti reći da ne mogu danas, mama me ne pusti. Nemoj se ljutiti”, pa sam potrčala od njega. Mislim stvarno, koji je on idiot.

Antonija Pauro

OŠ Šijana, Pula

Donirajte Udrugu Mlada pera
Donirajte Udrugu Mlada pera

Odgovori