Radovi mladih pera

Samo se šalila

Danas u pola sedam, trebala bih imati sudar sa Zlatkom, ali mama me ne pusti. Ne znam kako da mu to kažem. Znam da je ovo dugo čekao, no moram se polako spremati.

Prvo sam odabirala koji ću parfem staviti, miris jagode ili vatrena ruža? Izabrala sam jagodu jer mi više pristaje. Onda sam se bacila na frizuru. Dugo sam izabirala, kovrčava ili ravna, na razdjeljak ili na stranu? Izabrala sam ravno – na stranu. Slijedila je odjeća. Izabrala sam lijepu plavu košulju s kratkom suknjom. Na noge sam obukla crne cipele. Taman što sam krenula, mama je glasno povikala da ne mogu ići zbog neispravljene jedinice. Zaboravila sam na to. Pitala sam mogu li barem otići do Zlatka i reći mu da ne mogu ići. Rekla je da mogu.

Kada sam došla u park, Zlatko je već bio tamo i čekao. Prišla sam mu nervozno i rekla: ,,Bok, Zlatko, došla sam ti reći da ne mogu danas, mama me ne pusti. Molim te nemoj se ljutiti. Ići ćemo u kino neki drugi dan.‘’

Nakon toga otišla sam kući. Kada sam došla kući, mama mi je rekla da se samo šalila i da mogu ići. Brzo sam otrčala do Zlatka i rekla mu da ipak mogu ići. Zlatko je skakao od sreće i veselja. Poljubio me u lijevi obraz. Otišli smo u kino i pogledali film, a na rastanku me ponovno poljubio. Danas imam dvadeset i sedam godina. U sretnom sam braku sa Zlatkom.

Teo Kramar

OŠ Šijana, Pula

                                                                                                                                          

Svaki cent je itekako značajan!
Donirajte Udrugu Mlada pera

Odgovori