Da imam supermoć ova bi promjena morala doć’

Elena Puzjak: Da imam supermoć

Da mogu imati supermoći imala bih moć ozdravljenja, moć dobrote i sreće i moć komuniciranja sa životinjama. S moći ozdravljenja ozdravila bih sve bolesne ljude. Uz pomoć moći dobrote i sreće u ljude bih unijela dobrotu, zadovoljstvo, sreću i uspjeh. Htjela bih i moć komunikacije sa životinjama jer bih tada mogla pričati s njima i razumijeti što mi govore. Isto tako životinje bi razumijele mene.

Kada bih imala moć ozdravljenja ljude bih ozdravila tako da svoj dlan stavim na rame nekome tko je bolestan. Držala bih dlan tako nekome na ramenu pet sekundi a nakon toga čovjek bi ozdravio. Dobrotu i sreću unijela bih u ljude doticanjem nekoga svojim kažiprstom po glavi. Nakon toga taj bi čovjek odmah postao sretan, sve bi mu išlo od ruke, smijao bi se, bio bi zadovoljan i veseo. Kad bih nekoga dotaknula malim prstom lijeve ruke taj bi čovjek bio dobar i  mogao bi  činiti dobra djela i pomagati drugima.

Kada bih imala moć komunikacije sa životinjama ljudima bih prenosila vijesti koje bi mi rekle životinje. Ljudi bi tako saznali što životinjama smeta u prirodi i popravili bi svoje ponašanje.

Bilo bi jako lijepo imati svakakve moći, ali to ne postoji u stvarnosti već samo u filmovima, crtićima i izmišljenim pričama. Nažalost ne možemo imati nikakve supermoći, ali trebamo se truditi biti najbolji prema sebi i drugima, skromni i sretni s onime što imamo.

Elena Puzjak, 3.a razred

OŠ Bistra, Poljanica Bistranska

Učiteljica: Sandra Škrlin

Ilustracija: Elena Puzjak

Donirajte Udrugu Mlada pera
Donirajte Udrugu Mlada pera

Odgovori