Impressum

Top generacija je portal za objavljivanje literarnih radova učenika i studenata, svih dječjih literarnih radova, teenagerskih misli, mladenačkih razmišljanja, uvršten u  međunarodni upisnik sa sljedećim osnovnim identifikacijskim podacima:

ISSN 2584-3796

Vi šaljete, portal TOP GENERACIJA objavljuje. I šaljite bez obzira koji ste razred, škola, fakultet, selo, grad, ma nije važno koliko imate godina, važno je da pišete, jer ako jedna slika vrijedi tisuću riječi, kreativnost je kad sliku koja vas je ostavila bez teksta možete opisati sa tisuću riječi. Ne morate čekati unedogled kad će vaš rad biti objavljen, jer portal Top generacija svakodnevno objavljuje prispjele radove.

Nakladnik, glavni urednik, Katica za sve je Gorkić Taradi, koji je pokrenuo ovaj portal u travnju 2017. godine:

Kao klinac sam volio pisati, iako kad sam krenuo u školu znao sam samo slovo A, a za slovo O sam rekao da je 0 (nula). Ali sam kasnije to sve nadoknadio i pisao stalno, o svojim putovanjima iz mašte, o svojim pustolovinama, i onim pravim i onim iz mašte.

Pisao sam, pa oduvijek. Dobro, ne oduvijek, nego otkad sam naučio pisati. Pa sam pisao u nižim razredima osnovne škole, pa višim, pa za školski časopis, pa u srednjoj školi, pa za omladinski časopis, pa čak i pokoji članak za regionalni tjednik, pa onda dvije knjige, i još puno, puno članaka, kolumni. Iz te moje ljubavi prema pisanju pokrenuo sam i ovaj portal.

I znam da nisam jedini koji je volio pisati od malih nogu. Znam i da među vama ima mnogih koji pišu, neki poskrivećki, neki javno. I ima vas svih godina, svih generacija, a ja vas pozivam da svi zajedno, bez obzira na starost, budemo TOP GENERACIJA, generacija koja piše i koja želi pokazati to što piše.

U srpnju 2017. godine portal preuzima Udruga Mlada pera.

Adresa:
Udruga Mlada pera
Top generacija
Travnik 14
40000 Čakovec
email: top_generacija@medjimurje.info

Što se tiče fotografija korištenih na portalu, ako drugačije nije navedeno ispod neke fotografije znači da je naša vlastita ili preuzeta s dozvolom s Unsplasha, Pixabaya ili Pexelsa.

Donirajte Udrugu Mlada pera
Donirajte Udrugu Mlada pera