Top generacija

Osvoji majicu udruge Mlada pera

Dragi osnovnoškolci, srednjoškolci, svi mladi i oni koji se tako osjećate, hvala vam svima što se prepoznali portal Top generacija kao svoj portal, jer on je i pokrenut upravo zbog vas!

Da je pokretanje takvog portala bio pun pogodak govori vaš odaziv, i osnovnoškolaca i srednjoškolaca pa i studenata koji su poslali svoje literarne uratke, a neki se konstantno javljate s novim radovima. Ne zaboravimo i one koji su sada već u trećoj, četvrtoj deceniji života i javljaju nam se uz žaljenje što i u vrijeme njihovih đačkih dana nije postojalo nešto kao portal Top generacija.

Vas osnovnoškolce očekujemo i da se javite na natječaj Različitost, a za vas, dragi srednjoškolci pripremamo projekt dogodine u ljeto. Zašto u ljeto? Jer će imati debele veze s ljetnim praznicima.

Sada pet sretnih korisnika portala, što znači i autora i čitatelja, imate mogućnost osvojiti majicu udruge Mlada pera. Kako? Jednostavno! Lajkajte facebook stranicu Udruge, a u komentaru upišite naslov vama najboljeg teksta do sada objavljenog na portalu Top generacija, uz naslov upišite i veličinu majice (S, M, L, XL, XXL). Imena pet slučajno odabranih dobitnika bit će objavljena 15. studenog 2017. godine na facebook stranici Udruge i portalu Top generacija.

Čitamo se!

 

Donirajte Udrugu Mlada pera
Donirajte Udrugu Mlada pera

Odgovori