Da imam supermoć ova bi promjena morala doć’

Nina Nesnidal: Moć vraćanja vremena

Kada bih imala supermoć, voljela bih imati moć vraćanja u vrijeme. Možda se pitate zašto baš tu moć? Pročitajte u nastavku…

Vraćanje u vrijeme je jako korisna supermoć. Mogla bih promijeniti puno stvari. Ispraviti svoje pogreške koje sam napravila u prošlosti, a mogla bih pomoći i prijateljima u pogreškama koje su napravili. Kada bih se vratila u vrijeme, upozoravala bih ljude na koronu, da ne idu puno u trgovine i da drže dva metra razmaka. Mislim da bi to bilo jako korisno. Mogli bismo sada biti bez maske u školi, na poslu, u trgovinama…

Stvar koju bih jako voljela promijeniti je i ta  da se vratim u 5. razred i popravim svoje ocjene. Više bih se trudila, učila i dobivala bolje ocjene, a to bi mi koristilo u budućnosti.

Vraćanjem u prošlost promijenila bih i svoj odnos prema roditeljima. Znala sam biti bahata i bezobrazna prema njima i sada mi je žao.

Voljela bih vratiti i neka prijateljstva. Jedna djevojčica i ja bile smo si jako dobre prijateljice, ali ja sam njezinu tajnu otkrila drugoj djevojčici  koja ju je proširila cijelom razredu. Bila sam tužna jer sam znala da ću izgubiti  prijateljicu. Iako se i danas družimo, mislim da mi ona nikada to neće oprostiti i odnos s njom nikada neće biti isti.

Da imam supermoć vraćanja u  vrijeme, zadnja stvar koju bih promijenila je da bih svojoj simpatiji rekla da mi se sviđa. To mu prije nisam rekla i on sada ima curu.

Vraćanje u vrijeme bila bi korisna moć jer bismo mogli ispraviti svoje pogreške, pomoći drugima i upozoriti ljude na stvari koje će se dogoditi.

Kako to nije moguće, djelujmo pravovremeno u sadašnjosti. Svi možemo imati  supermoć da ne činimo pogreške.

Nina Nesnidal, 6.a

OŠ Vjenceslava Novaka, Zagreb

                                                                    mentor: Mivia Vuk, prof.

Donirajte Udrugu Mlada pera
Donirajte Udrugu Mlada pera

Odgovori