A najkutak Međimurja je...

Paola Novak: Najlepše mi je na tej mesti

Dok velim mesto, ne mislim na stvarno mesto, nek na ljude keri imajo mesto v mojemu srco. Normalno da tu ima još mesta za nekoga, ali ga ga z vremenom sê meje i meje.

Na prvom mestu v srcu navek su mama i tata. Oni me razmeju, napravili buju sê za moje dobro, imaju ono kaj pravi mama i tata moraju meti, a to je ljubav. Posle jih tu je i moj brat z kerim se nigdar ne zna. Negda se mamo radi, a negda bole ka se nit ne poglednemo. Bake i dediji su isto navek tu za nas. Dediji se navek zafrkavlejo i z jima nebrete ostati ozbilni, a bake pak znajo da pa da špotati, ali to je se z ljubavi. Z ljubavi one špotajo i drugo deco, a negda i dedija. Teteci i tece – z jima navek nekšna peripetija, ali dosadno je ne nigdar! Bratiči i sestrične pak so furt posebni, zi sakim se tre šaltati na drugo temo ka bodo zadovolni.

Dok se s tem ljudima sednemo za stol, to je meni unda najlepše mesto. Nema lepšega nek družiti se z familijom! Imaš unda energije za saki teški trenutak ki dojde. Vu tem mestu navek ti je najlepše, makar i v mislima. Vu tem mestu navek te nešči rad ima i grli. Vu tem mestu tvoje je sê!

Paola Novak, 8. r.

OŠ Gornji Mihaljevec

Mentorica: Lidija Novak Levatić

Svaki cent je itekako značajan!
Donirajte Udrugu Mlada pera

Odgovori