Napiši pjesmu ili priču koju i objavi knjigu svoju!

Teo Kramar: Različitosti u futuru

Nevena će biti zaljubljena u Denisa iz paralelnog razreda. Odlučit će to povjeriti svojoj najboljoj prijateljici Aniti. Zamolit će je da to nikome ne govori. Anita će na velikom odmoru otići do Marina koji ide u razred s Denisom i sve će mu ispričati. To će napraviti jer joj se sviđa Marin. Marin će otići do Denisa i reći mu da se njemu sviđa Nevena.

Nakon svega toga Denis će oboljeti od korone. Svi će se zabrinuti za njega. Nevena će se šokirati kad čuje što se dogodilo Denisu. Anita će obavijestiti roditelje što se dogodilo. Cijela će škola biti stavljena u karantenu, a epidemiolozi će ići od kuće do kuće testirajući učenike na  Covid 19. Ispostavit će se da od tristo učenika njih dvadeset i sedam ima koronu. Tih dvadeset i sedam učenika će otići u bolnicu na liječenje. Dat će im respiratore da bi mogli disati. Nakon tri mjeseca će ozdraviti od korone.

Nevena će tog dana prići Denisu i reći mu da ga voli, a Denis će to isto reći njoj. Anita i Marin shvatit će da se vole i postati cura i dečko.

Teo Kramar, Pula

Svaki cent je itekako značajan!
Donirajte Udrugu Mlada pera

Odgovori