Radionice

Magdalena Srnec: U Križevcima

Malo neočekivan izlet, ali dobro je kada ja mogu sudjelovati! Što da vam velim: bilo je sjajno i svi smo se dobro proveli.

                     Soba priča Lilipjer nas je oduševila. Različite knjige, različite priče, postaje za svaki lik iz knjige književnika Petrlića Pjera, ma sjajno! Najviše me se dojmilo to što nas je književnik pitao što ćemo biti kad odrastemo. To me potaknulo na razmišljanje jer još ne znam koje ću zanimanje odabrati. Tko zna, možda sada kad znam da je tako lijepo u svijetu priča i postanem književnica. Možda pak postanem medicinska sestra…da pomognem svim ljudima koji će me trebati. Uz pjesmu koju smo tamo pjevali, svi smo se razveselili, a kasnije doma sam i sama razveselila svog devetomjesečnog brata. Pješačenje nam nije smetalo, trebalo je napraviti mjesta za ručak i čokoladu. Muzej i izložba bili su nam u planu, ali mene je najviše zanimala tvornica čokolade Hedona. Književnik Petrlić Pjer skratio nam je put zanimljivim pričama o vlastitom odrastanju i o Križevcima, poznatim Križevčanima, čak se u jednoj toj priči koju smo čuli spominjalo i moje ime.

Bilo mi je fantastično, lijepo sam se provela i nešto novo naučila pa bih voljela više puta ići na tako jednodnevni izlet. Možda sad kad svi velimo kako je izvrsno bilo to i zaživi!

Magdalena Srnec, 5. b r.

OŠ Gornji Mihaljevec

 

Donirajte Udrugu Mlada pera
Donirajte Udrugu Mlada pera

Odgovori